Zorg- & Welzijnsmedewerker

Solliciteer nu

zorg- en welzijnsmedewerker (15-24u)

Kun je goed met mensen omgaan en bied je ouderen graag een helpende hand bij de dagelijkse activiteiten? Voor de versterking van ons zorgteam zijn we op zoek naar een zorg- en welzijnsmedewerker.

waar kom je te werken

Landgoed Rijckholt is een parkachtige buitenplaats in Geersdijk, waar naast een zorgvoorziening voor ouderen ook vakantiehuisjes, een bed & breakfast, een restaurant en een kinderopvang aanwezig zijn. Kortom: een groot, gezellig familiebedrijf en een erg leuke plaats om te werken.

Het landgoed heeft de typische uitstraling van een dorp, waar zowel bewoners als gasten en medewerkers met veel plezier rondlopen. Er zijn verschillende woonvormen voor senioren, waar de zorgverlening varieert van lichte tot zeer intensieve (dementie)zorg.

wat ga je doen

Als zorg- en welzijnsmedewerker ondersteun je mensen bij het dagelijkse leven. Je werkt nauw samen met de verzorgende en zorgt voor de mensen die op het landgoed wonen. Je taken zijn divers en uiteenlopend. Het grootste deel van je werkdag houd je je bezig met de algemene dagelijkse levensverrichtingen van de bewoners. Van het assisteren bij persoonlijke hygiëne tot het helpen bij aan- en uitkleden, naar bed brengen en toiletbezoek. Zo help je het ene moment bij het maken van een ontbijtje, het andere moment wandel je samen een rondje over ons prachtige landgoed en maak je een praatje met de ezeltjes of de schaapjes.

maak jij onze puzzel compleet?

Je hebt geen diploma of achtergrond in de zorg nodig. Het is wel belangrijk dat je graag wilt zorgen, dat je geduld hebt, kunt meebewegen met de wensen van de ouderen en het overzicht kunt houden.

Wij bieden een variërende, flexibele baan voor 15-24 uur per week, afhankelijk van jouw inzetbaarheid. Het daadwerkelijke aantal contracturen wordt in onderling overleg afgestemd.

Het is ook mogelijk om naast je werk als zorg- en welzijnsmedewerker een opleiding tot Verzorgende te volgen. Ook dit zal individueel worden afgestemd.