Verzorgende IG

Solliciteer nu

verzorgende-ig (16-32u)

Landgoed Rijckholt groeit! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Voor de uitbreiding van ons zorgteam zijn we op zoek naar een Verzorgende-IG. Werk je graag in de nacht? Dan is dat ook geen probleem. Naast verzorgenden voor de dagdiensten zoeken we ook mensen die part-time in de nachtdienst willen werken. 

waar kom je te werken

Landgoed Rijckholt is een parkachtige buitenplaats in Geersdijk, waar naast een zorgvoorziening voor ouderen ook vakantiehuisjes, een bed & breakfast, een restaurant en een kinderopvang aanwezig zijn. Kortom: een groot, gezellig familiebedrijf en een erg leuke plaats om te werken.

Er zijn verschillende woonvormen voor senioren, waar professionele, belevingsgerichte zorg wordt geleverd aan mensen die daar behoefte aan hebben. Het Landhuis is als groepsvilla voor senioren een gezellig, servicegericht verzorgingshuis. Zorgvilla "Huize Valkier" is speciaal gebouwd en ingericht voor mensen met een zware vorm van dementie. De appartementen in de "Hofjes" zijn het best te vergelijken met aanleunwoningen. Hier wonen de mensen zelfstandig en komt de zorg aan huis.

Landgoed Rijckholt onderscheidt zich door de unieke combinatie van kleinschalige woonvormen, huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau. Echtparen kunnen hier samen komen (en blijven) wonen en er is voor elke zorgbehoefte een oplossing voorhanden.

Het woord "samen" loopt als een rode draad door het landgoed. Samen maken we mooie herinneringen. En samen zorgen we voor een zo fijn mogelijke plek om te wonen én te werken. 

wat ga je doen

Als verzorgende vervul je een onmisbare rol in de verzorging van onze bewoners. Je signaleert, controleert, bewaakt en bent in staat actie te ondernemen wanneer dat nodig is. 

Je hebt samen met de begeleider waarmee je de dienst draait de verantwoordelijkheid over een van de drie locaties van waaruit we zorg aan de bewoners van Landgoed Rijckholt leveren. Waar in het Landhuis vooral veel fysieke zorg gegeven wordt is het in Huize Valkier minstens net zo belangrijk dat je onze dementerende bewoners op gevoelsniveau juist benadert. In de Hofjes is meer een "thuiszorg" gevoel, daar is veel aandacht voor het voeren van de eigen regie.

maak jij onze puzzel compleet?

Sta je sterk in je schoenen, heb je een fris en opgewekt karakter en kun je goed omgaan met mensen? En heb je een diploma Verzorgende IG niveau 3? Dan zien wij je sollicitatie met enthousiasme tegemoet.

We bieden een leuke, afwisselende baan van 16-32 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar en volledig afhankelijk van je inzetbaarheid. Je salaris wordt bepaald op basis van ervaring, met een maximum van € 2762, conform de CAO VVT (schaal FWG35).